Ferdig måltider

0 Comments

Overtidsmat Ingen abonnement eller bestilling krav

Ferdig måltider leveres i Oslo og Viken.
Muratti catering har tilpasset sine tjenester til dagens stuasjon.Muratti Catering tilbyr nå middag levert utenfor din dør.All levering skjer uten kontakt med kunden, betaling skjer kun med Vipps.Sjåførene våre bruker hansker og sko trekk.Maten leveres i engangsformer som dere kan sette rett i ovnen til oppvarming eller ferdig stekt / kokt.Vi følger anbefalingene fra FHI og Mattilsynet.​Levering mellom 17.00-19.00Levering pris: kr:119,-Gratis levering for bestillinger over kr.500,-​

Ferdigretter

Opplev god mat
Vi leverer ferdig måltider i
Oslo. Spennende ferdigretter som dere kan enkelt varme opp selv. 

Ønsker du mat som smaker annerledes og er hjemmelaget?

Vi  leverer spennende hjemmelaget retter alle dager i oslo.

Se utvalget her.